Driedaags fietsweekend nederland
Wij zijn met het pinksterweekend als voorbereiding op onze fietsvakantie in Frankrijk drie dagen door nederland getrokken.
Dit hebben we gedaan om een gevoel te krijgen bij het fietsen met volle bepakking.
Het was schitterend weer en het is ons dan ookprima bevallen en de zin om naar Frankrijk te gaan is alleen maar groter geworden.
De eesrte dag zijn we vanuit Ridderkerk naar chaam gefietst. Via de biesbos, lage zwaluwe, Breda. Dit is een schitterende route en laat zien dat Nederland nog erg mooi is. We hebben deze dag 86 km gefietst. We moesten nog wel even wennen aan de warmte. Laat in de middag zijn we op een natuurcamping in Chaam beland. Een hele mooie goed verzorgde camping.
De tweede dag zijn we een stuk door Belgie gefietst en hebben we hele mooie plekjes gezien. Na 85 km gefietst te hebben zijn we bij een vriendin van Astrid beland in Rijsbergen. Hier hebben we de tent opgezet in de tuin en hebben we gezellig in de avond lekker buiten mee gegeten. We zijn hier heerlijk verwend door Yvonne (vriendin Astrid). De volgende dag zijn weweer vertrokken richting huis. We zijn nu via de haringvliet in de Hoekse waard beland, dit is bekend terrein voor ons omdat we hier altijd gaan wielrennen.
delaan89@hotmail.com
Een hele fijne vakantie toegewenst, en uitkijken!!!
Groetjes Gerard en Nancy!!
p.s ik zie nog steeds BIER op die foto,s (Zuiperd)!!
Gerard bedankt.
Ik zal nog een lekker biertje op je nemen tijdens de vakantie als ik ergens op een mooie bergtop sta
Gr
Marco en Astrid
He Marco, hebbie op die foto al 3 kratjes bier op? haha. leuk hoor. Ik ga het volgen en zet jullie adres op mijn hyves. Fietszu
He hallooooooo, verwend door Yvonne. En ik dan? Ik heb Marco ook verwend hoor?
Rob ook jij hebt mij verwend hoor ;-)
Zie je na de vakantie weer en dan nemen we wel weer een paar jupilers........
Hoi Mar & As, een hele toffe fietsvakantie toegewenst. Hebbie nog geprobeerd te bellen maar ggh. Ik zal je reislog in de gaten houden. Geen Ek samen kijken dus....(jammer)